Over ons

Kiem & Koets bestaat uit twee professionals die de krachten hebben gebundeld en uit eigen ervaring weten dat mentale beweging gestimuleerd wordt door fysieke beweging. Kiem & Koets is ervan overtuigd dat als lichaam en geest fit zijn en samenwerken uw medewerker goed in balans komt en blijft.

Marijke de jong- kiemel

Marijke is vanaf 2001 werkzaam als loopbaanadviseur, coach, trainer en mobiliteitsadviseur. Als zelfstandig adviseur/ trainer begeleidt en traint zij medewerkers, management en organisaties bij veranderingsprocessen, personele inkrimping en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het coachen van medewerkers die burn out zijn geraakt of overspannenheid ervaren. Haar jarenlange ervaring strekt zich uit van Rijksoverheid, semi-overheid, tot de sector zorg en het bedrijfsleven. Marijke heeft naast hbo personeelsmanagement vele coachopleidingen gevolgd.

Soelinda koets- van der neut

Soelinda is in dit traject de coach voor het lichaamswerk.  Zij is Shiatsu therapeut en Do-In yoga docent en heeft ruime ervaring in het begeleiden bij fysieke klachten. Soelinda gebruikt daarvoor diverse vormen van lichaamswerk zoals Shiatsu en Do‐In. Daarnaast besteedt zij aandacht aan slaap- en voedingspatronen. Soelinda volgde hiervoor de nodige opleidingen waaronder een vier jarige hbo-opleiding, waarbij ook de basis van Do‐In is gelegd.

Beide coaches werken nauw samen op het gebied van stressreductie en begeleiden medewerkers bij burn out klachten of overspannenheid.